Websites


EASYWEB is een programma dat hs2i ontwikkeld heeft voor zijn klanten.
Het is een eenvoudige oplossing voor de vertaling en het onderhoud van meertalige websites, zonder zich zorgen te moeten maken over de tags in de webpagina's.

Een volledig systeem
EASYWEB ontwikkelt het gehele proces van het onderhoud van een meertalige website: ophalen van de webpagina, extractie van de teksten in een Word-document, detectie van de updates, vertaling van de verschillen door een professionele vertaler, update van het vertaalgeheugen van de website, re-integratie in de webpagina en update van de website.
De eerste en laatste stap zijn facultatief en onder voorbehoud van toegang tot de website door hs2i.

Een eenvoudig systeem
Het gehele proces is volledig geautomatiseerd: samenstellen van het vertaalgeheugen van de website (database van de teksten en hun vertalingen), modules voor extractie en re-integratie van de teksten in de webpagina's, gebruik en update van het vertaalgeheugen, verzending naar de vertalers, terminologische controles.

Een transparant systeem
De gebruikers of webmasters moeten alleen nog zorgen voor de update van de brontaal van de website en gewoon een mailtje sturen met de naam van de pagina die geüpdatet moet worden in de andere talen van de website.

Een voordelig systeem
Onder voorbehoud van een gratis voorstudie is het samenstellen van het vertaalgeheugen van de website gratis. Nieuwe teksten worden gefactureerd tegen de prijs per woord, oude tegen een tiende van de prijs. Geen enkele andere bewerking wordt gefactureerd.

 …voor een optimale kwaliteit van de vertalingen.
 De vertalingen worden uitgevoerd door professionele vertalers van wie de moedertaal overeenkomt met de doeltaal. Deze vertalers zijn gespecialiseerd in het domein waarop de website betrekking heeft. Ze kunnen een echte lokalisatie van de website uitvoeren. Het samengestelde vertaalgeheugen voor het updaten van de websites staat garant voor een optimale Kwaliteit van de vertalingen met behoud van de lay-out van de pagina's.